A więc tak. Mam na imię Rafał. Mam 21 lat i nie jestem do końca normalny. Miewam napady śmiechu od tak, bez powodu Uwielbiam buty (wiem, to jest dziwne ale jak już mówiłem nie jestem do końca normalny) lubię je oglądać, przymierzać i kupować. Oprócz tego lubię wytatuowane dziewczyny ze zgrabnymi nogami (w ładnych butach oczywiście
) Muzyka jakiej słucham nie ogranicza się do jednego gatunku. Lubię zespoły takie jak: ACDC, Kiss, Van Halen, Led zeppelin, Prodigy, Łzy, G-Unit, Justin Timberlake, Enya, Vanessa Mae i w sumie mógłbym do jutra tak pisać. Interesuje się głównie takimi krzywymi akcjami co można zaobserwować na moich niektórych zdjęciach na fb. Nie lubię monotonnego trybu życia. U mnie musi się coś dziać bo chory chodzę
Oprócz moich głupot lubię czytać książki ( o templariuszach, masonach, królu Arturze i różne fantasy i średniowieczne opowieści), uprawiam sporty takie jak koszykówka, piłka nożna a niedługo planuje pobawić się we wspinaczkę na sztucznych ścianach. Lubię też jeść
Obalam masakryczne ilości wszelkiego jedzenia. Nienawidzę tylko wątróbki. Nie toleruje ludzi którzy za wszelką cenę próbują przepchnąć swoje racje nie podejmując rozmowy z drugą stroną, nienawidzę ludzi mądrzących się i chwalących wiecznie co to nie oni. A najbardziej mnie wk**wia brak akceptacji wśród ludzi, że jak ktoś nosi glany to jest brudasem i zabija koty o północy, jak ktoś nosi luźne spodnie to pali zielsko i jest czarnuchem od siedmiu boleści a jak nosi rurki to jest pedał i żal nam jego matki. Normalnie jak słysze teksty tego typu to mi się scyzoryk otwiera w kieszeni
No i to chyba tyle o mnie. Jak ktoś ma jakieś pytania to proszę pytać śmiało i się nie krępować. Ja jestem człowiek otwarty
No to widzę, że mamy (a raczej będziemy mieć) wspólne zainteresowanie ;P Wspinaczka ! Ah :> Bardzo polecam.. Często się wspinam na sztucznych skałkach i już kilka razy byłem w górach aby też tam sobie pohasać Bez zabezpieczeń to o wiele większa frajda
Może kiedyś wybierzemy się wspólnie na jakiś wypadzik
Miło Cię poznać ^^
Może i kiedyś się razem powspinamy bo jak jeżdżę do ciotki do Tomaszowa to do Łodzi już niedaleko
hahahaha To wy gówno wiecie o wspinaczce mój staż to 4 lata w uprzęży np. zjazdy po tamach, wbijanie na sciany, góry... tylko nic sztucznego
moje dokonanie to 800m ^
Heheh Książki które czytasz to moja fascynacja na ten temat